1. Tuotetietopankki
  2. Novi by Pinja
  3. Novi by Pinja kaikki toiminnallisuudet

Novi Info-TV

Info-TV on Novi-kunnossapitojärjestelmään erikseen liitettävä toiminnallisuus.

Info-TV Novissa

Ratkaisu

• Info-TV –sovelluksella voidaan jakaa kunnossapidon tietoa yrityksen infojärjestelmiin
  • Näytettävä tieto voi olla esimerkiksi:
    • Tuotantotilanteen ja -arvojen seuranta
    • Kunnossapidon työtilanteen seuranta
    • Dataa muista tietokannoista kuin Pinjan järjestelmät
    • Voidaan esittää myös muita web-sivuja, kuten lounaslista, sää, kuvia, uutisia jne.
  • Sovellukseen määritellään:
    • Näkymien määrä
    • Sivukohtainen asetus, mitä tietoa halutaan näyttää
    • Sivunvaihto/päivitysaika

Hyödyt

• Saadaan vakitoitua tapaa, mitä ja miten tietoa organisaatiossa jaetaan
  • Tiedosta läpinäkyvää informaatiota
    • Esimerkiksi tuotannon ja kunnossapidon toiminnan onnistumista kuvaavat mittarit – voidaan saada aikaan positiivinen kilpailutilanne töitä suorittavien ryhmien/tiimien välille
  • Helposti ymmärrettävä ja visuaalinen näkymä
    • Tukee 3 sekunnin sääntöä päivittäisessä johtamisessa

Tuloksena parannat organisaation tiedonkulkua

Kiinnostuitko Novi Info TV:stä? Kysy lisää!