1. Tuotetietopankki
  2. Machine Track by Pinja
  3. Machine Track by Pinja - järjestelmän laajennukset

Machine Track Info View

Info View on Machine Track by Pinja -järjestelmän laajennusosa

layoutview

Tuotannonohjauksen ja tiedolla johtamisen tavoitteena on kasvattaa tuottavan työn määrää ja tuoda tuotannon poikkeamat näkyviksi – niin tuotannon johdolle kuin lattiatason työntekijöille. Tämä edellyttää, että päätöksen tueksi kootaan riittävä määrä faktaa, joka kuvaa tilannetta tai ilmiötä. Kehittyminen ei käytännössä ole mahdollista, jos tuloksia ei mitata ja seurata aktiivisesti.

Erilaiset tuotannon tiedonkeruu, suunnittelu- ja ohjausjärjestelmät mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan ja nopean reagoinnin muutostilanteisiin. Tuotannon tiedonkeruujärjestelmä sisältää pysähdyssyiden raportoinnin, koneseurannan, läpimenoajan seurannan, manuaalisen työpisteen seurannan, sekä prosessidatan keräämisen. Ideaalitilanteessa koko tuotantolaitoksen tilannekuvasta saadaankin reaaliaikainen näkymä muutamassa sekunnissa.

Tuotannon seurannan tekninen toteutus voidaan tehdä monella tavalla ja järkevä toteutustapa riippuu tuotantolaitoksen infrasta.

 

Info View Machine Track by Pinja -järjestelmässä

Ratkaisu

  • Visuaalinen näkymä koneiden käynnistä infoTV- järjestelmiin
  • Näkymään saadaan mm. Laitteen nimi, laitteen tila, 24h aikapalkki, tunnusluvut käytettävyydestä sekä teknisestä käytettävyydestä

 

Hyödyt

  • Reaaliaikaisessa näkymässä koko tehtaan tai tuotanto-osaston koneiden käyntitilat
  • Html-muotoisena helppo liittää erilaisiin infoTV- järjestelmiin
    • Parannat läpinäkyvyyttä koko organisaatiolle

Tuloksena parannat tuottavuutta

 

Kiinnostuitko Machine Track Info View? Kysy lisää!