1. Tuotetietopankki
  2. Machine Track by Pinja
  3. Machine Track - järjestelmän laajennukset

MTrack Lean View

Lean View on ARROW Machine Track- järjestelmän laajennusosa

layoutview

Tuotannonohjauksen ja tiedolla johtamisen tavoitteena on kasvattaa tuottavan työn määrää ja tuoda tuotannon poikkeamat näkyviksi – niin tuotannon johdolle kuin lattiatason työntekijöille. Tämä edellyttää, että päätöksen tueksi kootaan riittävä määrä faktaa, joka kuvaa tilannetta tai ilmiötä. Kehittyminen ei käytännössä ole mahdollista, jos tuloksia ei mitata ja seurata aktiivisesti.

Erilaiset tuotannon tiedonkeruu, suunnittelu- ja ohjausjärjestelmät mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan ja nopean reagoinnin muutostilanteisiin. Tuotannon tiedonkeruujärjestelmä sisältää pysähdyssyiden raportoinnin, koneseurannan, läpimenoajan seurannan, manuaalisen työpisteen seurannan, sekä prosessidatan keräämisen. Ideaalitilanteessa koko tuotantolaitoksen tilannekuvasta saadaankin reaaliaikainen näkymä muutamassa sekunnissa.

Tuotannon seurannan tekninen toteutus voidaan tehdä monella tavalla ja järkevä toteutustapa riippuu tuotantolaitoksen infrasta.

 

Lean View Machine Track järjestelmässä

Ratkaisu

  • Visuaalinen työväline tuotantokoneiden ja -linjojen tuotantosuunnitelman seurantaan
  • Html- muotoisena helposti liitettävissä esim. InfoTV- järjestelmiin

 

Hyödyt

  • Suunnitelma tai työjono voidaan syöttää käsin tai se voidaan lukea asiakkaan tuotannonsuunnittelujärjestelmästä. Tätä voidaan verrata helposti toteutuneeseen tuotantoon
  • Näet reaaliaikaiset tapahtumat, määrät, nopeudet, hävikit jne. samasta paikasta

Tuloksena parannat tuottavuutta

 

Kiinnostuitko MTrack Lean Viewistä? Kysy lisää!