1. Tuotetietopankki
  2. Novi by Pinja
  3. Novi by Pinja kaikki toiminnallisuudet

Novi Mittaukset

Mittaukset on Novi-kunnossapitojärjestelmään erikseen liitettävä toiminnallisuus.

Ennakoiva kunnossapito pitää sisällään paljon erilaisia mittaustehtäviä, jotka voivat olla päivittäisiä, viikottaisia tai jonkun muun säännöllisen aikavälin mukaan tehtäviä. Oman näkökulman mittaustulosten tallentamiseen ja ajantasaisuuteen tuovat erilaiset viranomaisvaatimukset ja niihin liittyvät auditoinnit.

Mittaustulosten tallentaminen sähköiseen muotoon on yksi kunnossapitoon liittyvän tiedon digitalisoinnin perustehtävistä. Valmiit, sähköiset mittauspohjat helpottavat käyttäjää tiedon tallentamisessa ja tekevät siitä huomattavasti manuaalista työtapaa tehokkaampaa.

Hyödyt tulevat esille myös silloin kun historiatietoa mittauksista tarvitaan. Kunnossapitojärjestelmään liitetyt mittaukset voidaan saada helposti esille vaikkapa laitteittain tai tehdyn työn mukaan.

Mittaukset Novissa

Ratkaisu

• Kunnossapidossa tarvittavien mittauspohjien digitalisointi ja tiedon tallentaminen sähköisesti kunnossapitojärjestelmään
  • Erilaisten mittapohjien luonti ja hallinnointi Novi-järjestelmän käyttöliittymän kautta
  • Haluttu mittapohja voidaan poimia mille tahansa työlle
  • Mittaustieto voidaan tallentaa laitteelle
  • Mittaukset voidaan liittää kiinteäksi osaksi ennakkohuoltosuunnitelmaa
  • Mittausten tulokset voidaan halutessa viedä Exceliin
  • Myös kalibrointi-tietojen tallentaminen

Hyödyt

• Voit kätevästi hallinnoida ja muokata mittauspohjia yrityksesi tarpeiden mukaisiksi
  • Digitaalinen pohja kulkee aina kätevästi mukana, millä tahansa päätelaitteella
  • Kaikki mittaustieto tallessa yhdessä järjestelmässä – samoin kaikki laitteen tieto
  • Voit todentaa auditointitilanteessa mittaukset laitteittain
  • Voit standardisoida kunnossapidossa tehtävien mittausten ajankohtaa, tapaa sekä dokumentointia.

Tuloksena kehität organisaatiosi ennakoivaa kunnossapitoa.

Kiinnostuitko Novi Mittauksista? Kysy lisää!