Novi by Pinja -pääjärjestelmä

Novi-kunnossapitojärjestelmän avulla johdat ja kehität kunnossapitoasi modernilla otteella. Novi digitalisoi kunnossapidon hallintaan ja kehittämiseen liittyvää tietoa sekä kunnossapidon henkilöstön että työnjohtajan tarpeisiin.

Novi-perusjärjestelmään kuuluvat:

• Kone-ja laiterekisteri
  • Töiden resursointi-, aikataulutus- ja raportointinäkymät
  • Tuotannon työpyyntö
  • QR-koodi ja NFC-tekniikka
  • Kalenteri- ja reittipohjaiset ennakkohuoltosuunnitelmat
  • Varaosat
  • Dokumentit ja raportinti
  • Kumppanirekisteri

Kone- ja laitere
kisteri

Laitekortti koostaa kaikki laitteeseen liittyvät asiat ja tärkeimmät toiminnot yhteen paikkaan.

• Tarkat laite/konetiedot
  • Havainnekuvan lisääminen laitteelle
  • Dokumenttien lisääminen laitteelle
  • Lomakkeiden ulkoasu käyttäjän muokattavissa
  • Monipuoliset pikahaut
  • Uuden työkortin luonti

Töiden resursointi-, aikataulutus- ja raportointinäkymät

Työtilanteen tarkastelu voidaan tehdä useasta eri näkökulmasta, eri käyttötilanteiden tueksi.

• Klassinen kalenteri/päiväkirjanäkymä
  • Työnsuunnittelu janakaaviossa
  • Henkilö/resurssinäkymä kuormituksen hallintaan
  • Kone/prosessilähtöinen työjononäkymä tuotannon henkilöille
  • Aikaskaalaus: kuukausi, viikko, päivä, tuntinäkymät kaikissa toiminnoissa
  • Ajoitus ja suunnittelu tehdään hiirellä
    click-drag-drop toiminnolla
  • Avaintoiminnot (raportointi, luo uusi työ, työn aloitus, lopetus jne) tehdään suoraan kaikista työaikataulun näkymistä
  • Henkilön työjono nähdään tarvittaessa tuntitasolla
  • Henkilöresursseja voidaan hakea myös osaamisen perusteella
  • Kunnossapidon tilannekuva tuotannon henkilöstön näkökulmasta

Tuotannon työpyyntö

Tuotannon työpyyntö on vaivaton tapa tuotannon henkilöille tehdä vikailmoitus kunnossapidolle.

• Uusi työpyyntö voidaan tehdä:
    • QR-koodilla, esim. laitteen kyljestä
    • Laitekortilta
    • Työaikakalenterista
    • Työpyyntölinkki voidaan sijoittaa myös yrityksen muihin järjestelmiin
  • Lomake on muokattavissa
  • Työpyyntöön voidaan liittää dokumentti, esim. kuva viasta
  • Järjestelmä hyödyntää mobiililaitteen kameraa

Kalenteri- ja reittipohjaiset ennakkohuoltosuunnitelmat

Novi yhdistää monipuolisen ennakkohuoltojen suunnittelun ja dokumentoinnin sekä muutoksen hallinnan. Muutoksen hallinta on toimivan huoltojärjestelmän kriittinen tekijä. Perinteisen kalenteripohjaisen huollonohjauksen lisäksi Novi sisältää käyttömäärään perustuvan huoltojen ajoituksen.

Novi mahdollistaa:

• Huoltotyösuunnitelman periyttämisen useille eri laitekokonaisuuksille
  • Resurssien varaamisen
  • Materiaalien suunnittelun
  • Ohjedokumentaation tallentamisen

Varaosat

Novin perusjärjestelmään kuuluu myös varaosien luokittelu.

• Varaosan tekniset tiedot
  • Varaosatyyppien muokattavat tekniset jatkolomakkeet
  • Varaosien dokumentit
  • Varaosan laitteet (=käyttökohteet, yhteensopivuus)
  • Monipuoliset hakutoiminnot

Dokumenttien hallinta

Novin avulla dokumenttien hallinta on helppoa. Dokumentteja voidaan hakea ja hallita keskitetysti dokumenttienhallintakäyttöliittymällä. Dokumentteja voidaan liittää:

• laitteelle
  • varaosalle
  • työ/vikakortille
  • huoltosuunnitelmaan
  • toimittajalle

Kumppanirekisteri

Novissa voidaan ylläpitää ja hallita kunnossapitoon liityevien kumppanien ja toimittajien tietoja.

• toimittajan yhteystiedot
  • toimittajan web-sivun linkitys
  • toimittajakohtaiset yhteyshenkilöt yhteystietoineen ja kuvauksineen
  • toimittajakohtaiset dokumentit: tuoteluettelot, online-katalogit

Raportointi

Novissa on oma monipuolinen raporttigeneraattori. Sen avulla voidaan tuottaa raportteja kaikista Novin moduuleista.

• tarjolla on useita grafiikkatyyppejä sekä tekstimuotoisia raportteja
  • perusjärjestelmä sisältää valmiita raporttipohjia, joita voi edelleen muokata tai luoda uusia raportteja rajattomasti
  • raporteista voidaan koostaa selainsivustoja, joissa yhdellä sivulla on nähtävissä useita raportteja. Tämä helpottaa raporttien katselua esim. palaveritilanteissa
  • raporttinäkymiä voidaan ohjata käyttäjäprofiilien avulla
  • raportit voidaan exportata (pdf. xls. csv., jne.)
  • Novi tietokanta on avoin ja dokumentoitu, Tämä mahdollistaa myös muiden raporttityökalujen ja BI-järjestelmien käytön

Kiinnostuitko Novi-kunnossapitojärjestelmästä? Kysy lisää!